DRAAIMUZIEKORGEL

Feest met een draaimuziekorgel

Fred-Ric is een veelzijdige artiest die met zijn draaimuziekorgeltje ‘De Toverfluit’ voor de perfecte sfeer zorgt op elk feest of evenement. Of het nu gaat om bekende melodieën tijdens een verjaardagsfeestje, braderie, opening, entree act of feestelijke kerstliedjes tijdens de kerstperiode, Fred-Ric weet altijd de juiste toon te raken. Met zijn moderne draaiorgel kan hij gemakkelijk door deuropeningen en kan hij overal staan om zijn muziek ten gehore te brengen.

Tijdens de kerstdagen verandert zijn draaimuziekorgeltje in een fonkelende attractie met lampjes die zorgen voor extra magie. En voor de Sinterklaas feesten heeft Fred-Ric een speciaal repertoire aan Sinterklaasliedjes, waarbij hij zelfs als Piet kan optreden. Een ware allrounder dus!

Maar dat is nog niet alles, want naast zijn muzikale talenten kan Fred-Ric ook nog eens straatgoocheltrucs vertonen als extra entertainment. Een combinatie van muziek, magie en plezier, allemaal verpakt in de vrolijke verschijning van Fred-Ric met zijn geliefde draaimuziekorgeltje. Een ware toevoeging aan elk feestelijk evenement!